Rudme LOGO.png
menu knap copy.png

PRAKTISK INFO

ADRESSE: Rudmevej 36, 5750 RInge

MAIL: rudmefestival@gmail.com

TLF: 23667406 (Jens Leonhard, formand)

INGEN GLAS PÅ PLADSEN

Vi tilstræber at man kan løbe rundt med bare tæer, så lad glasset blive hjemme! Tag dåseøl med og hæld Vlakof vodkaen over i en plastflaske. Ellers opfordrer vi til, at man køber i vores lækre og alt for billige bar.

INGEN STORE HØJTALERE

Gå op og fest i festteltet og lad din Soundbox blive hjemme, vi gider ikke høre på dine lortesange. Hvis i skal have lidt hyggemusik, så tag en mindre højtaler med.

CAMPING

Camping på Rudme Festival er gratis. Der er to campingområder, et inde på pladsen og et udenfor. Området udenfor festivalpladsen er Silent Camping, hvor der ikke må spilles musik. 

Der er ogsåmulighed for gratis parkering.

BAREN

Rudme Festival har nok en af landets billigste festivalbarer. Men trods den lave pris er kvaliteten stadig i top og du finder et stort udvalg af drinks, shots og fadøl. 

PRISER 2019: 

Drinks 25 kr

Fadøl 25 kr

Sjusser 20kr

Shots 10 kr

1 Ramme kold vestfyn øl (24stk) 140 kr

MA'TELTET

På Rudme kan du i Ma'teltet få stillet din sult hele døgnet. Du vil kunne købe lækre retter af højeste kvalitet, og der vil altid være vegetariske og veganske alternativer. Og ja selvfølgelig til billige penge. Et stort måltid vil koste 25-35 kr.

TUREN FRA STATIONEN TIL FESTIVALPLADSEN

Der vil første dag blive tilbudt transport af ens bagage fra stationen til Festivalpladsen. Man skal dog stadig selv gå den lille tur på 2 km fra stationen.