top of page
Rudme LOGO.png
menu knap copy.png

PRAKTISK INFO

ADRESSE: Rudmevej 36, 5750 RInge
MAIL:

rudmefestival@gmail.comTLF: 23667406 (Jens Leonhard, formand)

glas.jpg

INGEN GLAS PÅ PLADSEN

Vi bestræber os på at man kan løbe rundt med bare tæer, så lad glasset blive hjemme! Tag dåseøl med og hæld Vlakof vodkaen over i en flaske. Vi opfordrer derudover, at man selvfølelig køber sine drikkevarer i vores lækre og utroligt billige bar.

soundbox.jpg

INGEN STORE HØJTALERE

Gå op og fest i festteltet og lad din Soundbox blive hjemme, pladsen er for lille til 'soundbox-støj'. Hvis i skal have hyggemusik, til de skønne morgentimer, så tag en mindre højtaler med.

Plantegning 2019 CAMPING SKITSE.png

CAMPING

Camping på Rudme Festival er gratis. Der er tre campingområder, et inde på pladsen, et ved parkeringspladserne og et på den 'nye' plads. Camping området ved pakeringspladsen er Silent Camping, hvor der ikke må spilles musik. 

Der er desuden mulighed for gratis parkering.

BAR 2.jpg

BAREN

Rudme Festival har nok en af landets billigste festivalbarer. Men trods den lave pris er kvaliteten stadig i top og du finder et stort udvalg af drinks, shots og fadøl. 

PRISER i 2020: 

Drinks 25 kr

Fadøl 25 kr

Sjusser 20kr

Shots 10 kr

1 Ramme kold vestfyn øl (24stk) 140 kr

MA'TELT.jpg

MA'TELTET

På Rudme kan du i Ma'teltet få stillet din sult hele døgnet. Du vil kunne købe lækre retter af højeste kvalitet, og der vil altid være vegetariske og veganske alternativer. Og ja selvfølgelig til billige penge. Et stort måltid vil koste 30-40 kr.

dotten.jpg

TUREN FRA STATIONEN TIL FESTIVALPLADSEN

Der vil første dag blive tilbudt transport af ens bagage fra stationen til Festivalpladsen. Man skal dog stadig selv gå den lille tur på 2 km fra stationen, men hvem vil ikke begå sig i det smukke sydfynske landskab? 

camping.jpg
bottom of page