top of page
Rudme LOGO.png

RUDME FESTIVAL FORENING

BLIV EN DEL AF FÆLLESKABET!

 

Bliv en del af Rudme festivalforeningen!

Rudme Festival foreningen arbejder aktivt med at få flere unge engageret i kulturel udfoldelse, entreprenørskab og frivillighed, gennem afholdelsen af Rudme festival og andre kulturelle arrangementer.

Når man er medlem, kan man komme til den årlige generalforsamling. Ved deltagelse til generalforsamlingen har man den unikke mulighed at sætte sit eget præg på festivalen, og de andre aktiviteter vi afholder i løbet af året, ved enten at stille op til bestyrelsen eller som arrangør.

 

Derudover har man som medlem af foreningen ret til deltagelse ved flere årlige arrangementer. Der vil blive holdt workshop hvor vi forbereder festivalen og andre kulturelle arrangementer. Derudover vil der være sociale arrangementer som primært handler om at fejre vores medlemmer det sker altid med højt humør, forkælelse og masser af dans i vores alles sammens Rudme by.

 

Medlemmerne er selve rygraden i Rudme Festival foreningen, og det er derfor vigtigt for os, at se vores medlemmer i øjnene flere gange om året. De skal føle sig velkomne og mærke at man som medlem af Rudme Festival Foreningen har en stemme og kan præge foreningens gøren.

 

Man bliver kort sagt en del af et stort og varmt fællesskab, og Danmarks hyggeligste festival (hvis vi selv skal sige det 😉)

 


Kontingent koster 100 kr. og så er du medlem i 1 år:)

FORENINGGENS FORMÅL

  1. At arbejde for at få flere unge engageret i kulturel udfoldelse, entreprenørskab, projektledelse og frivillighed gennem afholdelsen af kulturelle arrangementer.

  2. At støtte lokale unge initiativer, samt ligesindede projekter på tværs af regioner. 

  3. Efter bedste evne, at støtte andre kulturelle arrangementer med et almennyttigt og velgørende formål, herunder støtte til foreninger.

      Download vedtægterne her ->

bottom of page