Rudme LOGO.png
menu knap copy.png
musik3.jpeg

OM FESTIVALEN

Rudme Festival arbejder hvert år på at stable ’Danmarks hyggeligste festival’ på benene, og på at være et samlingspunkt for unge, uagtet geografi eller økonomisk baggrund. Rudme Festival er en frivilligt organiseret begivenhed, der har til formål at udvikle den danske musik- og kreative scene.
Rudme Festival handler om sammenhold og fællesskab, om at være til stede med hinanden og nyde at der på festivalen er højt til loftet. Vi bestræber os på at skabe en mangfoldig begivenhed, hvor alle inputs valideres og føres ud i livet. Vi arbejder aktivt på at holde festivalen lokal og hyggelig – også selvom den vokser. Det er derfor højt prioriteret at aktivere det flittige og ofte oversete nærmiljø, der med stor fornøjelse deltager i festlighederne.

 

Rudme Festival er stærkt engageret i at afholde en festival med fokus på mangfoldighed og diversitet både i vores lineup og festivalgængere. Det betyde at vi ikke tolorere racisme eller diskrimination af nogen art. Vi har derudover en nultolerance-politk hvad angår hårde stoffer, som vi ikke acceptere på festivalpladsen.

 

Rudme Festival bliver afholdt d. 15-17. juli 2021, og billetter bliver snart sat til salg.

AFTERMOVIE 2019