top of page
Rudme LOGO.png

OM FESTIVALEN

Rudme Festival arbejder hvert år på at stable ’Danmarks hyggeligste festival’ på benene, og på at være et samlingspunkt for unge, uagtet geografi eller økonomisk baggrund. Vi er en lille festival i vækst som i 2016 husede 150 gæster, men som I 2023 er vokset til 1600 besøgende. 


Rudme Festival handler om sammenhold og fællesskab, om at være til stede med hinanden og nyde at der på festivalen er højt til loftet. Vi bestræber os på at skabe en mangfoldig begivenhed, hvor alle inputs valideres og føres ud i livet. Vi arbejder aktivt på at holde festivalen lokal og hyggelig – også selvom den vokser. Det er derfor højt prioriteret at aktivere det flittige og ofte oversete nærmiljø, der med stor fornøjelse deltager i festlighederne.

 

Rudme Festival er stærkt engageret i at skabe en atraktiv scene for den danske upcoming musik scene. Vi har ligeledes stort fokus på at afholde en festival med fokus på mangfoldighed og diversitet både i vores lineup og festivalgængere. Det betyde at vi ikke tolorere racisme eller diskrimination af nogen art. Vi har derudover en nultolerance-politk hvad angår hårde stoffer, som vi ikke acceptere på festivalpladsen.

Festivalen er non-profit og er udelukkende drevet af frivillige. Et evt overskud går til næste års festival eller andre lokale kulturelle unge aktiviteter.

Festivalen er drevet af Rudme Festival foreningen der arbejder aktivt med at få flere unge engageret i kulturel udfoldelse, entreprenørskab og frivillighed, gennem afholdelsen af Rudme festival og andre kulturelle arrangementer.

Rudme Festival bliver afholdt d. 18-19-20. Juli 2024

AFTERMOVIE 2022

bottom of page