hjørne blå 2.png
Rudme LOGO.png
hj%C3%B8rne%20bla%CC%8A%202_edited.png
menu%20knap%20copy_edited.png

PRAKTISK INFO

ADRESSE: Rudmevej 36, 5750 RInge

MAIL: rudmefestival@gmail.com

TLF: 23667406 (Jens Leonhard, formand)

glas.jpg

INGEN GLAS PÅ PLADSEN

Vi bestræber os på at man kan løbe rundt med bare tæer, så lad glasset blive hjemme! Tag dåseøl med og hæld Vlakof vodkaen over i en flaske. Vi opfordrer derudover, at man selvfølelig køber sine drikkevarer i vores lækre og utroligt billige bar.

soundbox.jpg

INGEN STORE HØJTALERE

Gå op og fest i festteltet og lad din Soundbox blive hjemme, pladsen er for lille til 'soundbox-støj'. Hvis i skal have hyggemusik, til de skønne morgentimer, så tag en mindre højtaler med.

Plantegning 2021 uden mål - TIL HJEMMES

CAMPING

Camping på Rudme Festival er gratis. Der er tre campingområder, et inde på pladsen, et ved parkeringspladserne og et på den 'nye' plads. Camping området ved pakeringspladsen er Silent Camping, hvor der ikke må spilles musik. 

Der er desuden mulighed for gratis parkering.

BAR 2.jpg

BAREN
Rudme Festival har nok en af landets billigste festivalbarer. Men trods den lave pris er kvaliteten stadig i top og du finder et stort udvalg af drinks, shots og fadøl. 

 

MA'TELT.jpg

MA'TELTET
På Rudme kan du i Ma'teltet få stillet din sult hele døgnet. Du vil kunne købe lækre retter af højeste kvalitet, og der vil altid være vegetariske og veganske alternativer. Og ja selvfølgelig til billige penge.

dotten.jpg

TUREN FRA STATIONEN TIL FESTIVALPLADSEN

Der vil første dag blive tilbudt transport af ens bagage fra stationen til Festivalpladsen. Man skal dog stadig selv gå den lille tur på 2 km fra stationen, men hvem vil ikke begå sig i det smukke sydfynske landskab? 

camping.jpg